Αρκτούρος: Ο Μίτκο κι άλλα 64 ζώα σε καλούν σε βοήθεια!

Ο Μίτκο κι άλλα 64 ζώα σε καλούν σε βοήθεια!

Αυτός είναι ο Μίτκο.

Το 2018, ο Μίτκο βρέθηκε ορφανός στα δάση της Βουλγαρίας, μαζί με τα αδελφάκια του, τον Τζόνας και την Ραντοστίνα. Μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα φροντίδας και επανένταξης, με σκοπό να επιστρέψουν στη φύση όταν ενηλικιωθούν. Κάτι που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Όμως δυστυχώς, κάποιους μήνες μετά, ο Μίτκο εντοπίστηκε, μέσω του κολάρου του, πυροβολημένος, με άσχημο τραύμα στο πόδι.

Η μεταφορά του πίσω στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ήταν άμεση. Και, από τότε, διαμένει στον κτηνιατρικό σταθμό του Αετού, υπό συνεχή κτηνιατρική φροντίδα.

Ο Μίτκο σήμερα είναι αρκούδα 80 κιλών, και δεν θυμίζει σε τίποτα το υποσιτισμένο αρκουδάκι των 32 κιλών που ήταν όταν ήρθε στις εγκαταστάσεις μας. Ωστόσο, δυστυχώς, λόγω του εύθραυστου της υγείας του, δεν θα μπορέσει ποτέ να απελευθερωθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Όμως, με τη δική σου υποστήριξη, μπορούμε να του παρέχουμε στο Καταφύγιο ό,τι χρειάζεται για μια ήρεμη και ασφαλή ζωή, παρέα με τις υπόλοιπες αρκούδες!

Στήριξε κι εσύ τον Μίτκο και τα υπόλοιπα 64 άγρια ζώα (αρκούδες, λύκους, ποιμενικούς, και ζαρκάδια) που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!

Pin It

Αφήστε μια απάντηση