ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του ¨Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας¨, αφού συνεδρίασε με απαρτία την Τρίτη 25/01/2011, ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Σύλλογός μας αναγνωρίσθηκε με την απόφαση 173/2010 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας και

 

Σ   Υ   Γ   Κ   Α   Λ   Ε   Ι 

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με Θέματα: «Ενημέρωση και Αρχαιρεσίες Συλλόγου». Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/02/2011 και ώρα 18:30, στο 3Ο Γυμνάσιο Φλώρινας και σε περίπτωση μη απαρτίας (λιγότεροι των μισών+1 οικονομικά τακτοποιημένων μελών) θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 21/02/2011 στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα και ώρα, όπως το Καταστατικό ορίζει.

  • Δικαίωμα του ¨εκλέγειν¨ έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και όσα θα τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι και την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές.
  • Δικαίωμα του ¨εκλέγεσθαι¨ έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα και δηλώσουν εγγράφως ή με e-mail στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο την υποψηφιότητά τους, τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν τις αρχαιρεσίες, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 11/02/2011.
  • Υποψηφιότητες μπορούν να τεθούν είτε για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο είτε για την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή. Μέχρι την οριστικοποίηση της έδρας του Συλλόγου, αυτός φιλοξενείται στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής, όπου τα μέλη μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους εγγράφως ή στο e-mail: grfa@dide.flo.sch.gr

Το προσωρινό Δ.Σ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση