Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ένα σημαντικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας υλοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους και προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε δρόμους των κοινοτήτων Βεύης, Λόφων, Αμμοχωρίου, Τροπαιούχου, Ατραπού, Πολυποτάμου και  Τριανταφυλλιάς, όπου αποκαταστάθηκαν δρόμοι που είχαν υποστεί σημαντικές φθορές και δεν είχαν συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια (επί Καποδιστριακών Δήμων).

Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (1) (custom) Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (2) (custom) Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (3) (custom) Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (4) (custom) Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (5) (custom) Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (6) (custom)

“Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης στους κατοίκους και των κοινοτήτων μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους με συνεχείς παρεμβάσεις” ανέφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, υπογραμμίζοντας πως οι ασφαλτοστρώσεις αποτελούν μόνο ένα μέρος των συνολικών παρεμβάσεων που θα αναπτυχθούν σε κάθε σημείο του Δήμου Φλώρινας.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..