Ασημένιο μετάλλιο για τον Κώστα Μπανιώτη στη Γλασκώβη

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε Κώστας Μπανιώτης στον τελικό του ύψους κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

 

Ο 32χρονος Κώστας Μπανιώτης έφθασε στο ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 2.26μ

Η ελληνική συμμετοχή κατέκτησε 30 μετάλιια (5 χρυσά, 14 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια).

Ανακοίνωση Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

Οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων ανταμείφθηκαν για τον Κώστα Μπανιώτη. Ο ‘Eλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και άνοιξε λογαριασμό για την ελληνική αποστολή στη διοργάνωση.
Ο Κώστας στα 32 του απέδειξε ότι με πολλή δουλειά και πείσμα οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα. Τα λεγόμενα του ίδιου αμέσως μετά την επιτυχία, αποτυπώνουν και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας: «Να πιστεύετε σε ότι κάνετε και η ζωή θα σας ανταμείψει» είπε εμφανώς συγκινημένος και απέδειξε ότι η πίστη στον εαυτό του ανταμείφθηκε φέτος!
Περιπτώσεις μεγάλων αθλητών όπως του Μπανιώτη μας δίνουν δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές μας δυσκολίες. Συγχαρητήρια Κώστα μας έκανες υπερήφανους.

 

ΚΚΕ
«Μεγάλη δικαίωση για τον Κώστα Μπανιώτη, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο άλμα εις ύψος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης. Πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά και στον προπονητή του» αναφέρει ανακοίνωση του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ, για το επίτευγμα του Έλληνα αθλητή

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση