
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) «ΠΕΤΡΙΕΩΝ ΓΗ», διοργανώνει το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011, στις 18:30, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο της Λίμνης Πετρών, στα πλαίσια του εορτασμού των πολιούχων Αποστόλων Αγίων Πέτρου και Παύλου.
Η εν λόγω δραστηριότητα, πέραν της προβολής του ποδηλάτου, εντάσσεται στη προσπάθεια της εταιρίας για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των Πετρών Αμυνταίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίμνη Πετρών. Για τον λόγο αυτό ο συγκεκριμένος ποδηλατικός γύρος δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Η διαδρομή, συνολικού μήκους 20 περίπου χιλιομέτρων, θα έχει αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού.
Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου θα κληρωθούν, μεταξύ αυτών που θα τερματίσουν, αριθμός ποδηλάτων και προστατευτικών κρανών.
Στον Ποδηλατικό Γύρο μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η καταγραφή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της εκκίνησης του Ποδηλατικού Γύρου από τις 16:30 μέχρι τις 18:00.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στα τηλέφωνα:
• 6936820790 (Ιωαννίδης Ευάγγελος)
• 2386023883-6978658397 (Χατζηκωνσταντίνου Αλέξανδρος).