Χάρης Κάτανας: Η άρση της διαγραφής και η επανένταξη του Γιώργου Αμανατίδη στη Νέα Δημοκρατία, ήταν αναμενόμενη αλλά και προβλέψιμη.

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Απριλίου, 2024
Η άρση της διαγραφής και η επανένταξη του Γιώργου Αμανατίδη στην αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αναμενόμενη αλλά και προβλέψιμη.

Η περίοδος απαιτεί πρόσκληση προς κάθε συμπολίτη μας αιρετό η μη και συμπόρευση με κοινούς στόχους και ευρωπαϊκό όραμα, στηρίζοντας τις επιλογές του Πρωθυπουργού και προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου μας αφορούν ως Έλληνες και ως ευρωπαίους πολίτες. Μας αφορούν όμως και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο καθώς αυτό που προέχει είναι η προκοπή του τόπου μας και όχι η φιλοδοξία ή απογοήτευση του καθενός προσωπικά, από την απερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, κρίνεται απαραίτητη. Απαραίτητη κρίνεται όμως η καλύτερη δυνατή συνεργασία του Περιφερειάρχη με τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.

«Πρώτα ο τόπος μας» λοιπόν!
Η εποχή απαιτεί συμπόρευση αλλά και πολιτική κριτική, όπου κρίνεται απαραίτητο. Καθήκον και πατριωτισμός είναι να αφήσουμε πίσω το «εγώ» μας, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου μας, της Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από το «εμείς» και τη συνολική εργασία προς όφελος κάθε συμπολίτη μας.

Χάρης Κάτανας

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Πολιτική,