Δεύτερη βαλκανική νίκη για τον ΣΟΧ με την Μαρία Μπέλλη στο Μαύροβο

Δεύτερη βαλκανική νίκη για τον ΣΟΧ με την Μαρία Μπέλλη στο Μαύροβο

Ένα αργυρό μετάλλιο και μια τέταρτη νίκη πέτυχε η Μαρία Μπέλλη που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα, στον αγώνα του Βαλκανικού Κυπέλου, που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαύροβο και διοργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας της γειτονικής χώρας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 25 και 26 Φεβρουάριου με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα απόστασης ελεύθερης τεχνικής 2,5km, 5km και 10km (ανάλογα με την κάθε κατηγορία αθλητών) και τις δύο μέρες Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από υψηλό οργανωτικό επίπεδο και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή 11 κρατών και πάνω από εξήντα αθλητών από όλες τις βαλκανικές χώρες αλλά και αθλητές από την Ελβετία και την Ρωσία.

Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα των αγώνων μια αστοχία στην επιλογή του wax στοίχησε ακριβά στην Μαρία που τερμάτισε τέταρτη. Την δεύτερη μέρα τα πράγματα πήγαν καλύτερα μια και η δεύτερη θέση μόλις 16’’ από την πρώτη (Μαρία Δήμητρα Τσιαρκα – ΝΑΟ) και με μεγάλη διαφορά (1’06’’) από την τρίτη επιβεβαιώνει το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της αθλήτριας του ΣΟΧ Φλώρινας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις παιδικές κατηγορίες U12 και U14 οι Έλληνες αθλητές επικράτησαν σε όλα τα αγωνίσματα και τις δύο μέρες των αγώνων.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή, τους γονείς τους και τον ομοσπονδιακό προπονητή Αναστασιάδη Νικόλαο για τα πολύ καλά αποτελέσματα.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Καράντζας Χ. Λάζαρος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση