ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2011

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Αυγούστου, 2011

ΔΗΜΟΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 19-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011:
&
ΩΡΕΣ: Από 19:00 έως 24:00
Ονειρικές βραδιές υπόσχεται ο Δήμος Φλώρινας, σε όσους προγραμματίσουν να επισκεφθούν την πανέμορφη Φλώρινα  το τελευταίο δεκαήμερο του φετινού καλοκαιριού  από 19-28 Αυγούστου 2011.
Στο χώρο του ιστορικού κέντρου της πόλης και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα πλήθος Καλλιτεχνών της Φλώρινας θα εκθέτουν τα προσωπικά τους  έργα  σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνθέτοντας ένα πανοραμικό υπερθέαμα πολιτιστικής δημιουργίας που ενώνει αρμονικά το σήμερα με  το χθες της παλιάς Φλώρινας και εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον αναδεικνύοντας με έργα δημιουργίας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Όλα τα Καλλιτεχνικά εργαστήρια της πόλης θα είναι ανοιχτά προς τους επισκέπτες στη διάρκεια και των δέκα ημερών αποτελώντας μοναδικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.
Για πρώτη φορά η πόλη μας, λάμποντας από την ομορφιά που της χαρίζει απλόχερα ο πανέμορφος καταπράσινος λόφος του Αγίου Παντελεήμονα με την Ελληνιστική πόλη να απλώνεται στις παρυφές του και λίγο παρακάτω ο ποταμός Σακουλέβας με την απαράμιλλη φυσική του ομορφιά να διασχίζει το ιστορικό κέντρο, με τα παλιά  αρχοντικά να δεσπόζουν επιβλητικά στις δύο πλευρές του, καλεί όλους τους επισκέπτες να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο Αυγουστιάτικο πολιτιστικό δεκαήμερο κοντά της.
Πολιτιστικοί & Αθλητικοί σύλλογοι
Ωδείο & Χορωδίες
Μπάντες & Μουσικοί
Δάσκαλοι & Φοιτητές του Πανεπιστημίου
Ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται αρμονικά γι’ αυτό που όλοι ονειρευόμαστε να ζήσουμε.
• Καθημερινά στο χώρο της πλατείας Γ. Μόδη (κεντρική) και ώρες 19:00- 22:00
θα πραγματοποιούνται παλιά παραδοσιακά παιχνίδια της Φλώρινας για μικρά και  μεγάλα παιδιά.
• Παράλληλα θα λειτουργεί καθημερινά και ώρες 19:00-24:00 Έκθεση Βιβλίου από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Φλώρινας στο χώρο των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..