Δήμος Καστοριάς Εφαρμογή προγράμματος εμβολιασμών αδέσποτων ζώων

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Μαρτίου, 2012

adespota-1

Από τον Δήμο Καστοριάς ανακοινώνεται ότι  την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 12.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στην  Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα <<Εφαρμογή του προγράμματος στειρώσεων – εμβολιασμών  αδέσποτων ζώων >>.

Η επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους Αντιδημάρχους Καστοριάς κ. Παρχαρίδη, κ. Πολυγιάννη, κ. Τσαιρίδη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος κτηνιατρικής αντίληψης και φαρμάκων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Ζιάκα, την  υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κα Κομιανού και τον υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Καπράλο, αφού συζήτησε διεξοδικά για όλα τα επιμέρους ζητήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του Ν.4039/2012 <<για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό>>  αποφάσισε:

  1. Την άμεση  πρόσληψη από τον Δήμο Καστοριάς κτηνιάτρου με σύμβαση έργου προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα στείρωσης-εμβολιασμού και σήμανσης αδέσποτων ζώων.
  2. Να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να βελτιωθούν οι υφιστάμενες υποδομές   του καταφύγιου  του Δήμου και  να προχωρήσει στην άδεια ίδρυσης – λειτουργίας νέου κυνοκομείου σύμφωνα με τις διατάξεις Ν 3170/2003.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube