Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Δεξιότητες & Επανακατάρτιση – Οι προκλήσεις της μεταλιγνιτικής εποχής. Χτίζοντας τις προϋποθέσεις για μια δίκαιη μετάβαση στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας»

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Δεξιότητες & Επανακατάρτιση – Οι προκλήσεις της μεταλιγνιτικής εποχής. Χτίζοντας τις προϋποθέσεις για μια δίκαιη μετάβαση στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας» διεξήχθη την Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021, στις 11:00 π.μ. και διοργανώθηκε από την Ελληνογερμανική Συνέλευση (ΕΓΣ) Deutsch-Griechische Versammlung (DGV) και το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και τη Γερμανία, εκπρόσωποι της κοινωνίας πολιτών και των εργαζομένων καθώς και πρωτοβουλιών που μπορούν να αποτελέσουν θετικά, πρακτικά παραδείγματα για την επόμενη μέρα της Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύοντας στην εμβάθυνση της συζήτησης γύρω από μία από τις πιο κρίσιμες πτυχές της ενεργειακής μετάβασης.

Τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, κ. Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει και πως θα πρέπει να αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την πρόκληση της μεταλιγνιτικής μετάβασης και ποιοι είναι οι προβληματισμοί της νεολαίας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση