Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Λέχοβο το Βαρικό και περιοχές της Εορδαίας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Νοεμβρίου, 2023

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 12/11/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

 

  1. Από τις 08:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ. Δ.Ε. Μουρικίου στα Δ.δ.: Αναρράχης, Αρδάσσης, Εμπορίου, Μηλοχωρίου, Φούφα, Κρυόβρυσης, Λατομείο Γρηγοριάδης, Μοναστήρι Ι. Ναός Κοσμά του Αιτωλού, με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών,

Δ.Ε. Βλάστης.

  1. Από τις 08:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ. Δ.Ε. Πτολεμαΐδας Δ.δ : Ασβεστόπετρας, Κτηματική περιοχή εκατέρωθεν της νέας Ε.Ο. Δυτικής Εορδαίας. Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας ( πρώην Στρατόπεδο), Τμήμα Νότιο Δυτικά της Ε.Ο. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας: Θερμοδυναμική kombi, Αντιπροσωπεία Κουρτίδης, βιοτεχνία επίπλων Βαφειάδη και Κωνσταντινίδη, Συνεργείο Σιώκης, με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.
  2. Από τις 08:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ. στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Αμυνταίου: Δ.δ. Βαρικού και Λεχόβου με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.
  3. Από τις 08:00π.μ. έως τις 12:00π.μ.: στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Βοΐου: Δ.Ε. Ασκίου Δ.δ. Σισάνι και Νάματα με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.

 

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

TAGGED: ΔΕΔΔΗΕ, Λέχοβο,