Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διακοπή ηλεκτροδότησης στον δήμο Εορδαίας την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Ιουλίου, 2023

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 9/7/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

1. Από τις 08:00π.μ. έως τις 14:30μ.μ. : Τμήμα Ανατολικά της Πτολεμαίδας, περιοχή ΟΣΕ και τμήματα των οδών : Ελευθερίας, Καραϊσκάκη, Κ. Παλαιολόγου, Ρήγα Φεραίου, Σκρά, Κολοκοτρώνη, Κουντουριώτη, Μιαούλη, Γερμανού Καραβαγγέλη, Πανόρμου, Θεμιστοκλέους, Ανδριανουπόλεως, Ορφέως, Βορείου Ηπείρου και Επιβατών.
2. Από τις 08:00π.μ. έως τις 14:30μ.μ. : Τμήμα του οικισμού τ.κ. Περδίκκα περιοχή Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Περδίκκα με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά της ίδιας περιοχής.
3. Από τις 08:00π.μ. έως τις 14:30μ.μ. : οικισμός Νέας Καρδιάς,
4. Από τις 08:00π.μ. έως τις 12:30μ.μ. : τ.κ. Περδίκκα, Εργατικές Κατοικίες Α’-Β’-Δ’, περιοχή Κουρί Πτολεμαΐδας, περιοχή Ξενοδοχεία : Παντελίδης και Ιωάννου, με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά της ίδιας περιοχής.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Ενημερωθείτε στο site μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2public για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ (custom)

TAGGED: ΔΕΔΔΗΕ, Πτολεμαΐδα,