Διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Απριλίου, 2023

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5/4/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

 

  1. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ. τ.κ.: Αναρράχης, Βλάστης, τμήμα τ.κ. Εμπορίου (περιοχή Εμπορίου προς Αναρράχη, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Εμπορίου- Αναρράχης) , ξενοδοχείο Άψης με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των παραπάνω περιοχών, με διακοπή ρεύματος Κτηματικής περιοχής και των Αρδευτικών εκατέρωθεν της νέας Ε.Ο. Δυτικής Εορδαίας.
  2. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.: τ.κ.: Κρυόβρυσης, Άρδασσας και Ασβεστόπετρας, Λατομείο Γρηγοριάδη, Μοναστήρι Ι. Ναός Κοσμά του Αιτωλού.
  3. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ: Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας ( πρώην Στρατόπεδο), Τμήμα Νότιο Δυτικά της Πτολεμαΐδας Ε.Ο. προς Άρδασσα Θερμοδυναμική kombi, Αντιπροσωπεία Κουρτίδης, βιοτεχνία επίπλων Βαφειάδη και Κωνσταντινίδη, Συνεργείο Σιώκης, με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.
  4. Από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30μ.μ.: στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Βοΐου: τ.κ. Σισάνι, και τ.κ. Νάματα.

 

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

TAGGED: ΔΕΔΔΗΕ, Εορδαία,