Διαμάντω Κρητικού: Δεν είμαστε καταπατητές ( βίντεο & φωτο )

Διαμάντω Κρητικού: Δεν είμαστε καταπατητές

Δεν είμαστε καταπατητές θέλουμε την προστασία του περιβάλλοντος και την σωστή διαχείριση της λίμνης τόνισε η πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Αμυνταίου κα Διαμάντω Κρητικού. Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυνταίου αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα για την συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτων. Μια συνεδρίαση που ενώ αρχικά είχε προσκληθεί στη συνέχεια την ενημέρωσαν ότι δεν θα συμμετέχει, τελικά όμως παρευρέθηκε χωρίς όμως το δικαίωμα λόγου. Είμαστε και θα παραμείνουμε αγρότες, δεν είμαστε καταπατητές, αυτή η θεωρία πρέπει να σταματήσει επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας είπε η κα Κρητικού που αναφέρθηκε στο ιστορικό της παραχώρησης των εκτάσεων παραδίδοντας και σχετικά έγγραφα.

Η αγάπη για το περιβάλλον δεν είναι προνόμιο ορισμένων και η λίμνη δεν είναι προίκα κανενός θέλουμε την προστασία της, έχει να κάνει με την επιβίωση μας. Η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Αμυνταίου είπε  ακόμη ότι ως αγρότες θέλουμε την δημιουργία φορέα διαχείρισης θα σεβαστούμε τις αποφάσεις αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε λόγο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Φαραγγίου κ Αντώνης Κουτουραντζης είπε ότι έχει καταρριφτεί ο όρος καταπατητής, δεν μας έχει χαριστεί τίποτα και θέλουμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τη λίμνη ώστε να μπορούν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τέλος όλοι δήλωσαν αποφασισμένοι να κινηθούν έτσι ώστε να δικαιωθούν.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση