Διεθνές φιλικό για την Κ15 του ΠΑΣ Φλώρινα

  Στην γειτονική Αχρίδα ταξίδεψε η Κ15 (2007-08) του ΠΑΣ Φλώρινα όπου αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ηλικία της τοπικής Fer Plej Ohrid και επικράτησε με σκορ 1-4. Η αποστολή του ΠΑΣ έφτασε στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Αχρίδας που αποτελούνταν από το κεντρικό γήπεδο, 3 βοηθητικά με φυσικό χόρτο και 1 βοηθητικό γήπεδο με συνθετικό τάπητα κανονικών διαστάσεων, κλειστό γυμναστήριο, νεόδμητο κολυμβητήριο, γήπεδα τένις και ανοιχτούς χώρους αθλοπαιδιών. Αγωνιστικά οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν κέφια και έπιασαν πολύ καλή απόδοση κερδίζοντας το χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.

Το σκορ άνοιξε ο Γεωργιάδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με το σκορ αυτό να μένει στο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΣ πέτυχε άλλα 3 τέρματα και πάλι με τον Γεωργιάδη αλλά και με τους Δουπάτση και Μιμιλίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 1-4. Ακολούθως, η αποστολή του ΠΑΣ επισκέφτηκε την όμορφη παραλίμνια πόλη της Αχρίδας πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα μας.
 
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΕΪΚΟΣ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΤΣΟΥΡΛΙΝΗΣ, ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Pin It

Αφήστε μια απάντηση