Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στο Αμύνταιο

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαΐου 2018 στην πόλη του Αμυνταίου, όπου φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο για τις κατηγορίες: JUNΙORS A-B-Γ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α-Β, ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β’, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (άνω των 18 ετών).

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ιωαννίδου-Τζίτζιου Ελένη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ακριτίδης, οι οποίοι συμμετείχαν και στις τελετές απονομής μεταλλείων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Φίλιππο Αμυνταίου για τη διοργάνωση και την ομαλή έκβαση των αγώνων και να ευχηθούμε στους αθλητές, τους προπονητές και στη διοίκηση πάντα επιτυχίες!
Ο Δήμος Αμυνταίου είναι αρωγός και υποστηρίζει εκδηλώσεις που προωθούν τον αθλητισμό και συγχρόνως τονώνουν την τοπική οικονομία, τις επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής αλλά και την τοπική αγορά. Παράλληλα, προωθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του τις δράσεις των συλλόγων και των φορέων, όταν είναι στην ευθύνη του.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση