Διημερίδα «Η Καστοριά και η ευρύτερη περιοχή της: Ιστορία, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τοπογραφία, τέχνη»

Διαδικτυακή Επιστημονική διημερίδα, με θέμα «Η Καστοριά και η ευρύτερη περιοχή της: Ιστορία, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τοπογραφία, τέχνη», αφιερωμένη στη μνήμα του Καθηγητή Πάνου Τσολάκη.

Το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΠΕΚ «ΤΗΜΕΝΟΣ» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο Τομέας Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς συνδιοργανώνουν επιστημονική διημερίδα με θέμα «Η Καστοριά και η ευρύτερη περιοχή της: Ιστορία, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τοπογραφία, τέχνη», αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Πάνου Τσολάκη.

 

Η διημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή  08 και το Σάββατο  09 Απριλίου 2022, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Ζoom. Η ώρα έναρξης των εργασιών της ημερίδας, την Παρασκευή 08 Απριλίου, είναι στις 09:00 πμ.

 

Η διημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ_ΜΝΗΜΗ Π. ΤΣΟΛΑΚΗ_

Για να παρακολουθήσετε τη διημερίδα, πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο :

https://authgr.zoom.us/j/91507304024?pwd=bndGOUFGeUdySlhackdHOG5sc2V6QT09

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση