Δήλωση Υποψηφιότητας από τον Λεωνίδα Καλυβιάνο

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Μαΐου, 2014

kalyvianos-leonidas-yp

Δήλωση Υποψηφιότητας

«Οι συλλογικές προσπάθειες στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, οι συγκεκριμένες προτάσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας, το ήθος και η εντιμότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα και το σθένος να συγκρουστούν με πρακτικές του παρελθόντος με ώθησαν στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.
Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητα και όραμα να απαντήσουν και να εφαρμόσουν τις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.
Η ΕΛΠΙΔΑ προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί προβλήματα κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία με όπλα στις φαρέτρες της την ειλικρίνεια και εργατικότητα να διαθέτει λύσεις που έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.
Η ΕΛΠΙΔΑ συσπειρώνει γύρω της ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που περιλαμβάνει την κεντροαριστερά καθώς και το φιλελεύθερο κέντρο.
Η Δυτική Μακεδονία με σημαντική ιστορία στους απελευθερωτικούς αγώνες πρέπει να πάρει την θέση που αρμόζει στο εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Η δική μας αδράνεια δηλώνει συνενοχή και υποταγή και η ΕΛΠΙΔΑ ως έννοια, σε συνδυασμό με τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνει την σημασία της και εκφράζει την αξιοκρατία και την συνέπεια στο πρόσωπο της επικεφαλής του συνδυασμού της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου».

Καλυβιάνος Μεν. Λεωνίδας

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Εκλογές, Φλώρινα,