Δήλωση του π Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Κιοσέ

Δήλωση του π Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Κιοσέ για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΕ Φλώρινας

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώνονται 27 μήνες που είχα την ευθύνη ως πολιτικός προϊστάμενος των διευθύνσεων της Π.Ε. Φλώρινας.
Σ’ αυτό το διάστημα, προσπάθησα με ειλικρίνεια και εργατικότητα να ανταποκριθώ στα υψηλά μου καθήκοντα σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειο Άμπα, τους Συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Διευθυντές και τα Στελέχη των Διευθύνσεων και τους συνεργάτες του γραφείου μου, τους οποίους ευχαριστώ για την αγαστή και έντιμη συνεργασία μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη τον Σεπτέμβριο του 2019. Είναι γεγονός ότι η θητεία μου στο μεγαλύτερο μέρος της συνέπεσε με την υγειονομική κρίση (covid-19), εντούτοις καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να υποστηρίξουμε και να εξοπλίσουμε τις δομές-μονάδες υγείας και παράλληλα να ανταποκριθούμε στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας.

Από σήμερα παραδίδω τα καθήκοντα μου στον συνάδελφο μου κ. Σωτήριο Βόσδου, σ’ έναν άξιο και έμπειρο αυτοδιοικητικό παράγοντα του τόπου μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του.
Πρώτο μου μέλημα ως Περιφερειακός Σύμβουλος είναι να συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου, διατηρώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκη.
Δεν θα μπορούσα κλείνοντας, να μην ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που στάθηκε και στέκεται στο πλευρό μου, στηρίζοντας κάθε επιλογή μου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση