Δημήτρης Μπάσης: «Το Ψίθυροι καρδιάς ήταν σταθμός στην καριέρα μου»

mpasisΕκτός των άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε το κομμάτι “Ψίθυροι καρδιάς” λέγοντας πως το θεωρεί τραγούδι σταθμό στην καριέρα του.

“Φυσικά και συμφωνώ, γιατί το τραγούδι “Ψίθυροι καρδιάς” σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας σε πωλήσεις τους 150.000 δίσκους και έγινα ευρέως γνωστός. Είμαι ευγνώμων στον Χρήστο Νικολόπουλο γιατί πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον σε εμένα, βοηθώντας με εκείνη την περίοδο με τα τραγούδια του να φτάσω στην κορυφή! Και με αυτόν τον τρόπο κι επειδή λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός νομίζω έκανα μια πολύ καλή και δυνατή αρχή.”

Τέλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει ο χώρος του τραγουδιού.

“Αυτό που έχει αλλάξει στο χώρο του τραγουδιού είναι ότι πλέον δεν υπάρχει η δισκογραφία με την έννοια που την ξέραμε παλαιότερα. Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη ειδικά για νέους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί και ξέρει καλύτερα και η διέξοδος θα βρεθεί αν το πιστεύει πραγματικά.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση