Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δήμος Γρεβενών: Στις 11 Ιουνίου 2023 ο μεγάλος αγώνας “Karpenos Trail”

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Ιουνίου, 2023

 Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ο Σύλλογος Πριονίων Γρεβενών «Καλπούς» συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, τους πρώτους ορεινούς αγώνες με την επωνυμία Karpenos Trail, έχοντας ως αφετηρία και τερματισμό το πανέμορφο και κατάφυτο ορεινό χωριό Πριόνια Γρεβενών.

 

Με φυσικό σκηνικό την ανατολική προέκταση της μαγευτικής οροσειράς της Πίνδου, περιλαμβάνοντας πυκνά δάση, κρυστάλλινα ποτάμια, αρχαία φιδοειδή μονοπάτια και παλιούς δασικούς δρόμους, δρομείς και οδοιπόροι θα συμμετάσχουν στις εξής διαδρομές:

 

  • στην αγωνιστική Karpenos Trail (26 χιλιομέτρων με 1400 μέτρα κάθετη ανάβαση)
  • στην αγωνιστική Karpenos Temple Run (13,5 χιλιομέτρων με 860 μέτρα κάθετη ανάβαση)
  • στην πεζοπορική Kalpous Trekking Route (4 χιλιομέτρων με 280 μέτρα κάθετη ανάβαση)

 

Σύμφωνα με τις ολοκληρωμένες εγγραφές, στο αγωνιστικό σκέλος του “Karpenos Trail” θα λάβουν μέρος πάνω από 200 αθλητές ενώ στην πεζοπορική διαδρομή θα γίνονται δεκτές εγγραφές και την ημέρα του αγώνα. Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στη 1 το μεσημέρι με την απονομή των πρώτων αθλητών και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τους “Αμανίτες”.

 

Όλα τα νεότερα αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τη σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού, μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη σελίδα του Karpenos Trail στο facebook

Prionia Logo (1)

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Γρεβενά,