Δήμος Κοζάνης: Προκήρυξη νέων προγραμμάτων δια βίου μάθησης

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Μαρτίου, 2014

kentro-dia-viou-mathisis-kozani
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει την προκήρυξη νέων προγραμμάτων διά βίου μάθησης που πρόκειται να υλοποιηθούν, κατά την παρούσα περίοδο Μαρτίου – Ιουνίου 2014, εντός των ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, μέχρι τις 14 Μαρτίου, να καταθέσουν αιτήσεις, δηλώνοντας την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα:

Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ
1 ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
1.2 Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 50
1.6 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν 25
1.8 Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση 25
2 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
2.7 Αστικοί λαχανόκηποι 25
2.8 Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής 25
2.10 Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25
3 ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
3.6 Δημιουργία Ιστοσελίδας 50
4 ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
4.2 Βελτιώνω την ορθογραφία μου 25
5 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
5.5 Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 25
5.6 Επικοινωνία και δυναμική της Ομάδας 25
5.9 Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή 25
6 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΔΡΑΣΕΙΣ 25
6.8 Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής 50
Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν, θα υλοποιηθούν προγράμματα τόσο στο Δήμο Κοζάνης, όσο και στα Δημοτικές Ενότητες Αιανής, Ελλησπόντου, Ελίμειας, Υψηλάντη.

Τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης μπορούν να τα παρακολουθούν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, κατόπιν κατάθεσης των εξής δικαιολογητικών:
α) Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα (χορηγείται από την υπηρεσία)
β) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ενώ στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης με καταληκτική ημερομηνία στις 14/03/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 έως 14:00 και τα απογεύματα 16:30 έως 18:30 (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) να επισκέπτονται το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης, που βρίσκεται στη διεύθυνση Αργυροκάστρου 13, ή να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες: κ. Στυλιανή Θεοχάρη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και κ. Νίκη Τζικανούλα, Υπεύθυνη Οργάνωσης στο τηλέφωνο 2461039188 ή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kdvm@kozanh.gr.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Κοζάνη,