Δωρεά Προσωπίδων Προστασίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας Κορύβαντες προς το Νοσοκομείο Φλώρινας και σε συνολικά 17 Ιατρικούς Φορείς της Χώρας

Δωρεά Προσωπίδων Προστασίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας “Κορύβαντες» προς το Νοσοκομείο Φλώρινας και σε συνολικά 17 Ιατρικούς Φορείς της Χώρας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας “Κορύβαντες” ο οποίος δραστηριοποιείται ενεργά και στην περιοχή της Φλώρινας προσέφερε δωρεάν 25 προσωπίδες προστασίας προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας “Ελένη Δημητρίου” ενώ συνολικά προσέφερε δωρεάν 265 προσωπίδες προστασίας σε 17 Ιατρικούς Φορείς της Χώρας.

Με αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες εργασίας του Ιατρικού Προσωπικού των Ελληνικών Νοσοκομείων, τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ανέλαβαν την πρωτοβουλία κατασκευής, μέσω της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D), προσωπίδων προστασίας που διατέθηκαν σε φορείς υγείας ανά την επικράτεια για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης της εταιρείας R-Core Bow grips and accessories του μέλους του Συλλόγου μας Άρη Κορμπέτη, με υλική και ηθική υποστήριξη μελών του Συλλόγου, καθώς και φίλων αθλητών από τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας “Αβαρις” Αθηνών και τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας “Πέλοπας” Πατρών, κατασκευάστηκαν συνολικά 265 προσωπίδες προστασίας. Οι προσωπίδες αυτές αποτελούνται από την εκτυπωμένη βάση, το φιλμ προστασίας, την μεμβράνη και το λάστιχο πρόσδεσης στο κεφάλι.

Οι προσωπίδες κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ στα παρακάτω νοσοκομεία της χώρας:

Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας “Ελένη Δημητρίου”: 25 τεμάχια

Κέντρο Υγείας Ευόσμου: 6 τεμάχια

ΑΧΕΠΑ Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, Νευροχειρουργική Κλινική: 20 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”: 6 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Γεννηματάς”, ΜΕΘ: 40 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” : 30 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Σύρου : 25 τεμάχια

Κέντρο Υγείας Βελεστίνου: 10 τεμάχια

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης : 5 τεμάχια

ΙΚΑ: 2 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”, Αιματολογικό Κέντρο Στοργή : 20 τεμάχια

Κέντρο Υγείας Διαβατών : 15 τεμάχια

Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας “Γ. Γεννηματάς”, Αναισθ/κό : 20 τεμάχια

Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου: 5 τεμάχια

Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής: 2ο τεμάχια

Κέντρο Υποδοχής και Περίθαλψης, Μόρια Λέσβου: 5 τεμάχια

Νοσοκομείο “Σωτηρία”, ΜΕΘ: 10 τεμάχια

Στέλλα Μακρή, Γυναικολόγος: 1 τεμάχιο

Η δωρεά αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους του συστήματος υγείας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» ενάντια στον COVID-19

Pin It

Αφήστε μια απάντηση