ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Π Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ε. 2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 30 Νοεμβρίου, 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ε. 2012

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής γνωστοποιείται                     ότι ξεκίνησε σταδιακά από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, η παραλαβή                          των προϊόντων (ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο, τυρί φέτα ΠΟΠ, τυρί γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ) στο πλαίσιο του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε.-Έτους 2012, από του φορείς υλοποίησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.                             Στην Περιφερειακή μας Ενότητα πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής σε συνεργασία με τους φορείς υλοποίησης που είναι οι σύλλογοι: Πολυτέκνων, Τριτέκνων,  ΑΜΕΑ και Νεφροπαθών Καστοριάς καθώς  και οι Δήμοι Καστοριάς, Ορεστίδος, Νεστορίου.

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος  θα ενημερωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα για την παραλαβή των ειδών από του φορείς που είχαν αποταθεί.