Δράσεις ευαισθητοποίησης στο Γυμνάσιο Φιλώτα από την Κέντρο Υγείας Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Μαΐου, 2023

Παρέμβαση με θέμα: «Πρόληψη Λοιμώξεων, HIV/AIDS, Ηπατίτιδες» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/05/2023 στο Γυμνάσιο Φιλώτα από την Κέντρο Υγείας Αμυνταίου. Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου σε θέματα πρόληψης της λοίμωξης του HIV/AIDS και διαφόρων τύπων Ηπατίτιδων, η υιοθέτηση συμπεριφορών αυτοπροστασίας καθώς και η ενίσχυση του αισθήματος ευθύνης σε θέματα υγιεινής. Στη συνέχεια, υλοποιήθηκε βιωματική δράση για τους μαθητές/τριες της Α΄ και Β΄ τάξης με θέμα: «Βιώνω τα συναισθήματά μου» με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που άπτονται της ελεύθερης και απρόσκοπτης έκφρασης των συναισθημάτων.

Τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης επιμελήθηκε και υλοποίησε η Σύμβουλος Σχολικής Ζωής του Γυμνασίου Φιλώτα κ. Καζαντζίδου Άννα στο πλαίσιο των μαθημάτων «Εργαστήρια Δεξιοτήτων».

Ευχαριστούμε θερμά το Κ.Υ. Αμυνταίου που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας και ιδιαίτερα τις κυρίες Σιώκη Αναστασία, Καρανικοπούλου Άννα και Μυλωνά Νικολέτα για την ολοκληρωμένη προσέγγιση και την πολύ σημαντική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση.

ΚΥ Αμυνταίου Γυμνασιο φιλωτα 1 (2)

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Φιλώτα

TAGGED: Γυμνάσιο Φιλώτα,