Δραστηριότητες των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην ΠΕ Φλώρινας

laiki-syspeirosi

Δραστηριότητες των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕενόψει της τριπλής εκλογικής μάχης

Ι.. Παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Δήμο Αμυνταίου
Την Παρασκευή 2 Μάη 2014, στις 8:30΄ μ.μ., στην καφετέρεια του ξενοδοχείου «Άτερον», στο Αμύνταιο, θα γίνει η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμυνταίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
Θα μιλήσουν: Η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου Μαρία Βαγιατζή και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης.
ΙΙ. Τη Δευτέρα 5 Μάη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση
της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Αμύνταιο.
Τη Δευτέρα 5 Μάη 2014, στις 11:00΄ το πρωί, στην πλατεία αγοράς, στο Αμύνταιο θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.
Θα μιλήσουν: Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βήττας και η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου Μαρία Βογιατζή. Θα χαιρετίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης.

ΙΙΙ. Περιοδεία της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΚΚΕ
Αγγελικής Χατζηδημητρίου στη Φλώρινα.
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αγγελική Χατζηδημητρίου θα μιλήσει την Κυριακή 4 Μάη 2014, στις 5:00΄ το απόγευμα, στο «ΕΝ ΦΛΩΡΙ-ΟΙΝΟΙ», σε ανοιχτή σύσκεψη νέων εργαζομένων, ανέργων και γυναικών και στις 8:00΄ το βράδυ στην Τ.Κ. Αλώνων. Επίσης την Τρίτη 6 Μάη 2014 θα περιοδεύσει στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Φλώρινας (9:00΄ π.μ.), στο Νοσοκομείο Φλώρινας (11:00΄ π.μ.) και στα εργοστάσια ΤΟΤΤΗΣ και ΠΑΜΗ (1:30΄ μ.μ.).

Pin It

Αφήστε μια απάντηση