«Δύο πόλεις, δύο λίμνες, μια ιστορία» η παρουσίαση του τόμου- λευκώματος στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ» στο Γκάζι

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Μαΐου, 2011

Με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και του Δήμου Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2011 στις 20:00, στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ» στο Γκάζι η παρουσίαση του τόμου- λευκώματος «Δύο πόλεις, δύο λίμνες, μια ιστορία».

Η παρουσίαση του βιβλίου υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του λευκώματος από πολιτικούς και έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου, ενώ θα προβληθεί και το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του κ. Ιωάννη Παπακαρμέζη.

Το λεύκωμα περιλαμβάνει φωτογραφίες του εκδότη και φωτογράφου κ. Ιωάννη Παπακαρμέζη, από την περιοχή της Φλώρινας και του Μοναστηρίου, το οποίο συνοδεύεται από ιστορική περιγραφή του καθηγητή του Α.Π.Θ. κ. Αθανασίου Καραθανάση και σχολιασμό της επικούρου καθηγήτριας του Α.Π.Θ., αρχαιολόγου κ. Γλυκερίας Χατζούλη.

Παράλληλα με την παρουσίαση του λευκώματος, θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιού και τοπικών προϊόντων του Νομού Φλώρινας, με την παρουσία χορευτικού συγκροτήματος και χάλκινων από τη Φλώρινα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.