Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου Από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Σεπτεμβρίου, 2023

Η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στο χώρο που διεξάγεται κάθε χρόνο, στις κεντρικές οδούς της πόλης του Αμυνταίου, πιστοί σε κάθε ραντεβού, όλοι όσοι εμπλέκονται με την εμποροπανήγυρη φροντίζουν να μας δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό!

Αυτή τη χρονιά, η έναρξη θα δοθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

 

O Δήμος Αμυνταίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ως εκθέτες, να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου (www.amyntaio.gr) θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση για το δικαίωμα συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο: 2386350129 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: sxatzitrifon2018@gmail.com (Στέφανος Χατζητρύφωνος).

Οι αιτήσεις μετά των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, θα κατατίθενται στο Δημαρχείο Αμυνταίου, στον 2ο όροφο και ηλεκτρονικά στην ίδια διεύθυνση: sxatzitrifon2018@gmail.com (Στέφανος Χατζητρύφωνος).

TAGGED: Αμύνταιο, Εμποροπανήγυρη Αμυνταίου,