Έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό ακόμη δυο συμπολίτες μας το τελευταίο 24ωρο

Έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό ακόμη δυο συμπολίτες μας το τελευταίο 24ωρο ένας 71χρονος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ένας 72χρονος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 242.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown και είμαστε μακριά ακόμα και από τοπικά lockdowns

και συνέχισε: πραγματικά όλες οι αναφορές για lockdown είναι τουλάχιστον άστοχες. Για να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση πρέπει να αποδώσουν τα υφιστάμενα μέτρα και για να γίνει αυτό, πρέπει να τα εφαρμόσουμε γιατί αυτό είναι το καλύτερο για όλους εμάς.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά είναι πρόωρο θαρρώ να μιλήσουμε για δεύτερο κύμα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα  υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Τέλος στους 65.245 έφτασαν οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ενώ βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση