Έδωσε πολύ θέαμα η 19η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου Πτολεμαίδας

Έδωσε πολύ θέαμα η 19η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου Πτολεμαίδας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την παρουσία πολλών θεατών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς αγωνιστικά,οργανωτικά και με την συμμετοχή 35 αγωνιζομένων αθλητών η 19η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαίδας.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την άψογη διοργάνωση αλλά και το αθλητικό πνεύμα που επικράτησε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Γνωστό άλλωστε πως η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαίδας (Α.Λ.Π) πως με την 20ετή εμπειρία της στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνει άριστα κάθε είδους αγώνα αυτοκινήτων.

Η ομάδα του Φλώρινιώτη οδηγού Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Rally Team Florina δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο τερματίζοντας στην 4η θέση αν και αγωνίστηκε σε όλες τις κλάσεις με τους Βαγγέλη Νίκκου και Τάσο Πολυχρονίδη να δίνουν τα μέγιστα.

Ο αντιπρόεδρος της Α.Λ.Π τιμήθηκε για πολλοστή φορά ως τοπικός οδηγός για την προσφορά του στους αγώνες δεξιοτεχνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ σημαντικές για την περιοχή αυτού του είδους οι διοργανώσεις και ιδιαιτέρως αυτού του τύπου μορφές αγώνων (Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων ) οι οποίες προσελκύουν αθλητές γενικότερα από τον Βορειοελλαδικό χώρο για την επίδειξη τόσο των οδηγικών ικανοτήτων τους αλλά και των ικανοτήτων του οχήματος με κύριο στόχο πάντα την οδηγική
ασφάλεια.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση