Ευχαριστήρια επιστολή της ΔΗΜ ΤΟ Αμυνταίου για την συμμετοχή στην προεκλογική εκδήλωση της Τετάρτης 10 Μαίου 2023

Ημ/νία Ανάρτησης: 12 Μαΐου, 2023

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες τις φίλες και φίλους που έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στο Ξενοδοχείο «ΚΛΕΙΩ Resort & Spa» (Bar Restaurant «ΔΕΚΑ»), στο Αμύνταιο.

Η προχθεσινή εκδήλωση και η ανταπόκριση των μελών και φίλων της μεγάλης μας παράταξης, που πραγματικά πλημμύρησαν τον χώρο, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα πως ο λαός του Δήμου Αμυνταίου λέει όχι στην ακυβερνησία και στις περιπέτειες και ξέρει καλά ότι, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, πέρα από την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε επίσης τους τρεις υποψηφίους Βουλευτές μας , τον κ. Αντωνιάδη Ιωάννη, την κ. Βέλτση Παυλίνα και την κ. Ηλιάδου Σοφία που δεν αρνήθηκαν να συνδράμουν και οικονομικά την διοργάνωση της εκδήλωσης, δείχνοντας εμπράκτως την εκτίμηση τους στο έργο που επιτελεί η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου και που απέφυγαν να την απαξιώσουν και να την εκμεταλλευτούν προς όφελος του προσωπικού τους ανταγωνισμού,  προάγοντας τον αγώνα της παράταξής μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΤΗΝ 21η ΜΑΪΟΥ 2023 ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ – ΤΟΛΜΗΡΑ – ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2023 10

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Τσιρώνης

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Αμύνταιο, Εκλογές 2023, Πολιτική, Τσιρώνης Γεώργιος,