Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή του Γεώργιου Συγκελάκη Διευθυντή 3ου Δ. Σ. Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή

Σήμερα 21-6-2023 έκλεισε ένα κύκλος 12 ετών στη διεύθυνση του 3ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας. Χρόνια δημιουργικά, παραγωγικά, συνεργατικά και ήρεμα.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:

Τον σύλλογο εκπαιδευτικών του σχολείου μας για την 12ετή άριστη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων. Για την τιμητική αφιέρωση που μου έκαναν στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, για τη μαζική συμμετοχή τους στο καθιερωμένο τραπέζι που κάνουμε με τη λήξη των μαθημάτων και για τα όμορφα δώρα τους.
Γεώργιος Συγκελάκης 5 (4) (custom)

Τους γονείς, για την άριστη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, η οποία ήταν η αιτία να λύνουμε συνεργατικά τα προβλήματα, χωρίς να επηρεάσουν τους μαθητές μας.
Επίσης ήταν μεγάλη τιμή για εμένα η πλακέτα που μου χάρισαν μέσω του Προέδρου τους Βογδάνη Θεόδωρου με τον οποίο συνεργαστήκαμε από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο σχολείο.
Γεώργιος Συγκελάκης 5 (1) (custom)

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους περίπου χίλιους μαθητές που φοίτησαν τα τελευταία 12 χρόνια, χωρίς να μας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης.
Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα λόγια τους και κάποιες εργασίες τους κατά την αποχώρησή μου, δίνοντάς μου την αίσθηση ότι  ήταν και για αυτούς δημιουργικά χρόνια.

Εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους σας!

Γεώργιος Συγκελάκης

Δ/ντής 3ου Δ. Σ. Φλώρινας

   Γεώργιος Συγκελάκης 5 (5) (custom)

TAGGED: Εκπαίδευση, Φλώρινα,