Ευχαριστήριο Πένθους

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Φεβρουαρίου, 2023

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με οποιοδήποτε τρόπο συμπαρασταθήκατε στο βαρύ πένθος για την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μου (ξ)αδέρφου Λάζαρου Χ. Καράντζα.

Τα αμέτρητα τηλεφωνήματά σας και τα εκατοντάδες παρηγορητικά σας μηνύματα, η αυθόρμητη και ειλικρινής διάθεσή σας για προσφορά οποιασδήποτε βοήθειας και η αθρόα προσέλευσή σας στην εξόδιο ακολουθία, μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο να σταθώ στα πόδια μου και να αντιμετωπίσω με ψυχραιμία το χειρότερο και πιο δυσάρεστο συμβάν της ζωής μου.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους γιατρούς Δημάκη Κωνσταντίνο, Σβάρνα Θεόδωρο, Συμεωνίδη Δανάη, Ταϊμπίρη Γεώργιο, Τσούκα Ευάγγελο το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. Λυπίτκα Αντώνιο και Νικόπουλο Κωνσταντίνο και τον διασώστη Γρηγοριάδη Λάζαρο για τις αδιάλειπτες, συντονισμένες και υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για να κρατήσουν τον Λάζαρο στη ζωή τόσο στο Χιονοδρομικό Κέντρο όσο και καθ΄ όλη τη διάρκεια της διακομιδής του στο Νοσοκομείο, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια άνιση, εξ αρχής, μάχη, καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον υποδέχτηκε σύσσωμο όταν έφτασε στο Νοσοκομείο

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω και τον άγνωστο (δυστυχώς δεν μπόρεσα να μάθω το όνομά του) που του προσέφερε ακόμα και το «φιλί της ζωής» προσπαθώντας να τον επαναφέρει.

Εύχομαι από καρδιάς να είστε ΟΛΟΙ καλά.

Λάζαρος Ν. Καράντζας (Λάρης)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Φλώρινα,