«Ευχαριστήριο του 2 ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου προς την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας»

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Μαΐου, 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 2 ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.) «Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας», διάρκειας τριών(3) διδακτικών ωρών με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον & Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση», την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στην παροχή Πρώτων Βοηθειών στο σχολικό περιβάλλον, στην παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν επαρκώς, κρίσιμες για τη ζωή καταστάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ε.Ν.Ε. κ. Θεολογίδου Ειρήνη και κ. Καρανικοπούλου Άννα, για την εθελοντική υποστήριξη της δράσης. Η άμεση, μεστή και παραστατική παρουσίασή τους, αλλά
και η συζήτηση που ακολούθησε απάντησε σε όλες τις απορίες εκπαιδευτικών και γονέων πάνω στις πρώτες βοήθειες και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η Διευθύντρια

του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Μαρία Θεοχάρη

TAGGED: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου, Αμύνταιο, Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας,