Ευχαριστήριο του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Οκτωβρίου, 2023

Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ένας μεγάλος όγκος τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής και εμφιαλωμένων νερών, πήραν τον δρόμο τους από τη Φλώρινα για το Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με προορισμό τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.

Πολίτες και φορείς, ενήλικες και παιδιά, αποτέλεσαν μέρος ενός υπέροχου κύματος ανθρωπιάς, καταδεικνύοντας και πάλι το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που διαπνέει αυτόν τον τόπο.

Ελάχιστη υποχρέωσή μας μετά από τέτοια εμπειρία είναι να ευχαριστήσουμε θερμά εκείνους και εκείνες που στήριξαν την προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

· Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και, ειδικότερα, τη Διευθύντρια κα Όλγα Μούσιου και τον Αν. Διευθυντή κ. Ζαχαρία Τόνα, για τη μεσολάβησή τους ώστε οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους να παράσχουν βοήθεια

· Την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας

· Τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο Φλώρινας, 1ο Αμυνταίου, 2ο Αμυνταίου, 3ο Αμυνταίου, Καλλινίκης, Κάτω Κλεινών, Φιλώτα

· Τα Γυμνάσια: 3ο Φλώρινας, Αμμοχωρίου, Βεύης

· Το Γενικό Λύκειο Αμυνταίου

· Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Φλώρινας

· Τις δεκάδες των μεμονωμένων πολιτών που προσήλθαν

· Τη μεταφορική εταιρεία που μας διέθεσε δωρεάν τις υπηρεσίες της, χωρίς να επιθυμεί αναφορά στην επωνυμία της

· Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την, όπως πάντα, πρόθυμη διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τη δράση

Για το δύσκολο έργο της υποδοχής, ταξινόμησης, δεματοποίησης και φόρτωσης των μεγάλων ποσοτήτων της ανθρωπιστικής βοήθειας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ακούραστους εθελοντές και τις ακαταπόνητες εθελόντριές μας, που εργάστηκαν μεθοδικά, ώστε να διευκολυνθεί η σωστή αξιοποίηση των ειδών στους τελικούς τους προορισμούς.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η συγκέντρωση των αγαθών θα ήταν δυσχερής, αν το μέλος του ΔΣ κ. Πέτρος Μπεδέλης δεν διέθετε στο Τμήμα για ακόμη μία φορά ιδιωτικό του ακίνητο.

Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς (1) (custom) Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς (2) (custom) Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς (3) (custom) Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς (4) (custom) Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς (5) (custom)

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας, Φλώρινα,