Ευφάνταστο gadget ήχου για κινητά από τον 3d printer Big Rep ONE!

Ευφάνταστο gadget ήχου για κινητά από τον 3d printer Big Rep ONE!
Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης μπορεί αναμφισβήτητα να δώσει πνοή σε κάθε ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας. Περίπλοκα σχέδια και DIY κατασκευές, που η δημιουργία τους με παραδοσι&alph a;&kappa ;ές μεθόδους είναι απαιτητική πολυδάπανη, τώρα απλά «εκτυπώνονται» μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ανάμεσα στις πολυάριθμες ενδιαφέρουσες εφαρμογές του 3d printing, σίγουρα τις εντυπώσεις κλέβουν οι δημιουργίες εκείνες που κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη…!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πρωτότυπος ενισχυτής ήχου για κινητά που σχεδιάστηκε και εκτυπώθηκε στα εργαστήρια της Big Rep στο Βερολίνο. Η κατασκευή που είναι εμπνευσμένη από το κλασ& iota;&ka ppa;ό γραμμόφωνο, μοντελοποιήθηκε και εκτυπώθηκε σε PLA, με τη βοήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή μεγάλης κλίμακας Big Rep ONE. Το αποτέλεσμα είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός των τελευταίων επιτευ&gamma ;μά&t au;ων της τεχνολογίας στους τομείς των κατασκευών και των mobile gadgets.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται το χρονικό της διαδικασίας 3d modeling και 3d printing του ενισχυτή ήχου για smartphone:

Pin It

Αφήστε μια απάντηση