Εκδήλωση για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο» Στον Κύκλο Στην Είσοδο Της Φλώρινας

 

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια που διοργανώνουν οι μαθητές της Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας σε συνεργασία με την Τροχαία Φλώρινας, τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φλώρινας και την Ε.ΚΑΤ.Ο. (Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση) Φλώρινας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.45 πμ στον κύκλο μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

Οι μαθητές συμμετέχουν στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Ευγένειας στο Δρόμο», παράλληλα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στους οδηγούς και τους πεζούς.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια στους δρόμους της χώρας μας.

Ένας εκπαιδευτής Σχολής Οδηγών από τη Φλώρινας δήλωσε το εξής πολύ χαρακτηριστικό αλλά και αληθινό : «Όταν είμαστε οδηγοί κάνουμε επίθεση στους πεζούς και όταν είμαστε πεζοί κάνουμε επίθεση στους οδηγούς». Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να εξαλειφθεί αυτή η λάθος νοοτροπία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά ως προς τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων. Είναι χρέος όλων μας να μηδενίσουμε αυτόν τον αριθμό.

 

Οι μαθητές της Στ’ Τάξης του

3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Δάσκαλός τους

Pin It

Αφήστε μια απάντηση