«Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνοδών φροντίδας για συμμετοχή στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία 2018».

«Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνοδών φροντίδας για συμμετοχή στο
Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία 2018».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Aτόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας θα πραγματοποιήσει και φέτος για 17η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία [ΠΟΣΓΚΑμεΑ] και το Υπουργείο Υγείας το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2018 σε κρατικές κατασκηνώσεις της Βόρειας Ελλάδας. Ο φορέας μας θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική από 12/7/2018 έως 21/7/2018.

Δύναται η ευκαιρία και στα παιδιά-άτομα με αναπηρία να βρεθούν για κάποιο χρονικό διάστημα στην εξοχή, μακριά από την καθημερινότητα του σπιτιού τους και να ψυχαγωγηθούν, αλλά και στους γονείς λίγες στιγμές ξεκούρασης από την συνεχή φροντίδα που απαιτείται για τις ανάγκες της αναπηρίας των παιδιώνΑμεΑ.

Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του προγράμματος είναι οι συνοδοί των ΑμεΑ. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν για 10 ημέρες (με εργόσημο και βεβαίωση) στο παραπάνω πρόγραμμα να υποβάλλουν αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στο σύλλογο προκειμένου να αξιολογηθεί από το ΔΣ.
(www.posgamea.gr έντυπο αίτησης συνοδού κατασκηνωτών-κριτήρια πρόσληψης συνοδού)

Τηλ. Επικοινωνίας
6974254155 κ. Σουμελίδου Ιορδάνα
6975842028 κ. Σιδηροπουλου Αγνή

Pin It

Αφήστε μια απάντηση