Εκδήλωση Γραφείου ΕΚ: Η δημοκρατία στον καιρό της πανδημίας Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 18.00

Εκδήλωση Γραφείου ΕΚ: «Η δημοκρατία στον καιρό της πανδημίας», Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 18.00

Οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και Στέλιος Κούλογλου (Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά) και οι εθελοντές του «mazi.eu» Στέλιος Βλαδίκας και Μαριρένα Τζουβελέκα, συζητούν με αφορμή το βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης για τη δημοκρατία και τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με αφορμή την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, στη δημοκρατική αντιπολίτευση της Λευκορωσίας, το Γραφείο Συνδέσμου στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή (18/12) διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η δημοκρατία στον καιρό της πανδημίας».

Οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και Στέλιος Κούλογλου (Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά) συζητούν και απαντούν σε ερωτήματα δυο εθελοντών του δικτύου «mazi.eu», της Μαριρένας Τζουβελέκα και του Στέλιου Βλαδίκα.

Τη συζήτηση συντονίζει η Δέσποινα Συρρή, Διευθύντρια της Συμβίωσης-Σχολής Πολιτικών Σπουδών στην Ελλάδα (Δίκτυο Σχολών του Συμβουλίου της Ευρώπης), ενώ θα μεταφέρει και ερωτήματα από όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά και επιθυμούν να συμμετάσχουν.

H συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβoυλίου στην Ελλάδα στο Facebook: https://www.facebook.com/EPHellas.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση