Εκδήλωση του ΓΕΛ Αμυνταίου για τον Εθελοντισμό

Εκδήλωση του ΓΕΛ Αμυνταίου για τον Εθελοντισμό

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμύνταίου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των μαθητών της Β΄ Λυκείου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον Εθελοντισμό.
Στο πλαίσιο της κουλτούρας του σχολείου μας για έξωπρογραμματικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικοί και μαθητές-μαθήτριες είχαμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να ενημερωθούμε για τις εθελοντικές δράσεις, που υλοποιούνται στον Δήμο Αμυνταίου από φορείς και εθελοντές, οι οποίοι προάγουν με το έργο τους την κοινωνική διάσταση του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο για την συγκινητική παρουσία τους όσο και το σπουδαίο έργο τους, τους εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας έδειξαν πως με την συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο, στην πατρίδα, στη φύση και στο περιβάλλον κρατούν αναμμένη την φλόγα της αγάπης και της ανθρωπιάς και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Η κα. Δέσποινα Μυλωνά εκπρόσωπος της Αιμοδοσίας Αρχιερατείου Αμυνταίου, η κα. Παπαβασιλείου Αντωνία, ο κος. Τζιβράς Αλέκος και η κα. Μηντσούλη Θεανώ ως εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού,η κα. Κατσιώρα Αλεξάνδρα ως εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου,ο κος. Τρυφωνόπουλος Γιώργος ως εκπρόσωπος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αμυνταίου, η κα. Κοσμοπούλου Αρετή ως εκπρόσωπος του Σύλλογου Καρκινοπαθών Αμυνταίου και η κα. Βασιλική Παπαδημητρίου ως εκπρόσωπος του Αρκτούρου
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου, κύριο Ιωάννη Νάτση.

Από την Διεύθυνση του ΓΕΛ Αμυνταίου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση