Εκδρομή για τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στη Μαρτυρική Κοινότητα Δροσοπηγής

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Σεπτεμβρίου, 2022

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στη Μαρτυρική Κοινότητα Δροσοπηγής.

Τα παιδιά συνόδευσαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου κος Παρδάλης Ιωάννης, το τακτικό μέλος του Δ.Σ. κος Μιχαηλίδης Νικόλαος και εργαζόμενοι του Κέντρου.

Κατά την άφιξή τους τούς καλωσόρισε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών κα Χαρίση Αναστασία, η οποία ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και δημιουργικότητα στους εργαζομένους.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής επισκέφθηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών της Μαρτυρικής Κοινότητας Δροσοπηγής. Με ενέργειες του οποίου ιδρύθηκε το Κοινοτικό Ιατρείο που υπάρχει έως σήμερα και στεγάζεται στον χώρο του Συλλόγου.

Κατόπιν, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της Μαρτυρικής Κοινότητας Δροσοπηγής, όπου ξενάγησε και ενημέρωσε τους επισκέπτες ο κος Χαρίσης Γιώργος.

Έπειτα μετέβησαν και ξεναγήθηκαν στην εκκλησία του χωριού, τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην έκθεση που ήταν αφιερωμένη στον μήνα της Παναγιάς, της κας Χαρίση Αναστασίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Χαρίση, καθώς μέρος των εσόδων της έκθεσής της διατέθηκαν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

 

 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της Ταβέρνας-Ψητοπωλείου «Μπελκαμένη» για το γεύμα που παρέθεσαν στα φιλοξενούμενα παιδιά με το πέρας των επισκέψεων.

 

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Δροσοπηγή, Φλώρινα,