Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου: Ο πρώτος συνδυασμός επικεφαλής ο Δημήτρης Νάντσης

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου: Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός…δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Νάντση

Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός, που θα κατέλθει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Ο Συνδυασμός ο οποίος φέρει την επωνυμία ΄΄Όλοι μαζί μπορούμε΄΄, με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Νάντση Δημήτριο, αποτελείται από 7 μέλη:

-Γεωργίτσα Νάνσυ

-Δουίτσης Χρήστος

-Μωυσιάδου Παρθένα

-Τεγόπουλος Παναγιώτης

-Μπάντης Ιορδάνης

-Πετράκου Χριστίνα

-Γώγος Μιχάλης.

Μάλιστα ο κ. Δημήτριος Νάντσης, επιβεβαίωσε τις διερευνητικές προθέσεις ομάδας ανθρώπων να κατέλθουν με συνδυασμό στην εκλογική διαδικασία και με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού του προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαστε ανοιχτοί στην πρόκληση του δεύτερου συνδυασμού, δηλώνουμε παρών στην εκλογική μάχη τις 9ης Ιουνίου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα είναι χαρά μας η κατάρτιση και δεύτερου συνδυασμού, προκειμένου τα μέλη μας, να εκλέξουν τους καταλληλότερους. Ωστόσο όπως έχω τονίσει κατ΄ επανάληψη, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, ούτε κομματικοποιείται, ούτε χρωματίζεται, τουναντίον συνεργάζεται με όλους για το καλό του τόπου μας».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση