Εκλογές την Κυριακή 26 Ιουνίου για την ανάδειξη κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ

ne pasokΣτις 26 Ιουνίου από τις 09:00πμ ως τις 19:00μμ, θα διεξαχθούν εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των εξής κομματικών οργάνων:
1) Νομαρχιακή Επιτροπή
2) Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης
3) Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου
4) Συντονιστικές Επιτροπές Δημοτικών Οργανώσεων
Στον Νομό Φλώρινας εκλέγεται 7μελής Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ όλα τα υπόλοιπα όργανα θα είναι τριμελή.
Όσοι πολίτες επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να το πράξουν ως τις 19 Ιουνίου, είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΟΚ www.pasok.gr , είτε καταθέτοντας αίτηση στις κατά τόπους Νομαρχιακές (υπεύθυνοι για τον Νομό Φλώρινας: Καλυβιάνος Λεωνίδας τηλ: 6933360583 Τσιώκας Μιχάλης τηλ: 6972250312 ). Τα μέλη που επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους μπορούν ως τις 19/06/2016 να έρθουν σε επικοινωνία με τον Γραμματέα της Ν.Ε Φλώρινας Καλυβιάνο Λεωνίδα.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή συνέλευση των μελών στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας με θέμα τον απολογισμό της απερχόμενης Ν.Ε, την εκλογή εφορευτικών επιτροπών καθώς και πολιτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Υποψηφιότητες κατατίθενται στην ΝΕ ως τις 22/06/2016. Το αντίτιμο της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία είναι 3 ευρώ.
Όσοι πολίτες δεν είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία, μπορούν να εγγραφούν ως μέλη συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα-αίτηση και κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.
Η εκλογική διαδικασία στον δήμο Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο ενώ στον δήμο Αμυνταίου στο δημαρχείο.
Ο Γραμματέας της Ν. Ε Φλώρινας
Καλυβιάνος Λεωνίδας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση