Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έκθεσης Φωτογραφίας: «Μνημεία της πόλης μου» των εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Ιουνίου, 2023

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας: «Μνημεία της πόλης μου» των εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, στο Studio 83 της Χριστίνας Παπαγρηγορίου, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 83. Παράλληλα προβλήθηκαν βίντεο performance, σχετικών με το θέμα, στα οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι σε μια προσπάθεια βιωματικής προσέγγισης των μνημείων.

Μνημεία της πόλης μου (2)

Οι  φωτογραφίες αφορούν μνημεία που μελετήθηκαν στο πλαίσιο του ομώνυμου project, την οποία πραγματοποίησε ομάδα εκπαιδευομένων υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Αθηνάς Γαρδάνη, Δημήτρη Κρουσοράτη και Χριστίνας Παπαγρηγορίου.

Μνημεία της πόλης μου (10)Μνημεία της πόλης μου (12)

Στην έκθεση συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Αυγερινός Γιώργος, Αθηνά Γαρδάνη, Δημήτρης Γιόφτσης, Νίκος Καλπατσινίδης, Ειρήνη Παπαθανασίου, Ράπος Δημήτρης, Ελένη Τερκάλα, Μιχάλης Τυρπένης, Ζουλιέτα Χανσανλάρι.

Μνημεία της πόλης μου (8)

Το ΣΔΕ Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την εικαστικό Χριστίνα Παπαγρηγορίου για τον χώρο που διέθεσε, καθώς και το Βιβλιοπωλείο Μαλάμα Ευστάθιο για τη συνεργασία στη δημιουργία λευκώματος.

Μνημεία της πόλης μου (9)Μνημεία της πόλης μου (11)

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά όλες τις ώρες και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Μνημεία της πόλης μου (13) Μνημεία της πόλης μου (14)Μνημεία της πόλης μου (6)Μνημεία της πόλης μου (3) Μνημεία της πόλης μου (4)Μνημεία της πόλης μου (15)

TAGGED: ΣΔΕ Φλώρινας, Φλώρινα,