Έλενα Παπαρίζου: Τι την κάνει να νιώθει 18 χρονών;

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Οκτωβρίου, 2015

PAPARIZOU-ELENA-2013-5Την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Nine» και τη βοήθεια που της προσφέρει τόσο ο Γιάννης Κακλέας όσο και η Μάρω Κοντού, αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου.

«Το Nine με γυρίζει στα 18 μου χρόνια, όταν είχα παίξει σε κάποια μιούζικαλ στη Σουηδία. Ο τρόπος που δουλεύει ο Γιάννης Κακλέας, που θέλει να διαβάζουμε όλοι μαζί το κείμενο και να συζητάμε πώς θα πρέπει να ερμηνεύσουμε τον ρόλο μας, μου έφερε στο νου την πρώτη μου επαφή με το θέατρο, πριν από 16 χρόνια. Ακριβώς όμως επειδή είναι ο Γιάννης, δεν αισθάνομαι κανέναν φόβο γι’ αυτό που πάω να κάνω.
Το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες ήταν: «Δεν υπάρχει καμία κακή ερώτηση. Ό,τι θέλετε να με ρωτάτε», κι αυτό είναι κάτι ,που χρειαζόμουν για να μου φύγει το άγχος. Αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια με βοηθάνε πολύ με πρώτη την κυρία Μάρω Κοντού. Θυμάμαι, μια μέρα έλεγα ατάκα και μου είπε: «Το ερωτηματικό; Πού πήγε το ερωτηματικό; Πού το άφησες; Αφού στις σελίδες υπάρχει». Είναι απίστευτη», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» η Έλενα Παπαρίζου.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube