Έλενα Παπαρίζου Άσκοπα Ξενύχτια

Έλενα Παπαρίζου Άσκοπα Ξενύχτια

Η Έλενα Παπαρίζου, η number one diva της pop και η πιο εμπορική τραγουδίστρια για το 2018, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single στο ράδιο Λέχοβο 97.1.

Λίγους μήνες μετά το «Κάτι Σκοτεινό» που ξεχώρισε φτάνοντας στο Top10 του Official Greek Airplay Chart και το Top3 του Official Digital Singles Chart, ξεπερνώντας τις 3.000.000 προβολές στο YouTube, έρχονται τα «Άσκοπα Ξενύχτια» και είναι έτοιμα να συντροφεύσουν τις μέρες, τις νύχτες και τα… ξενύχτια μας.

Το ερωτικό και άκρως δυναμικό «Άσκοπα Ξενύχτια» είναι το τραγούδι με το οποίο θα ταυτιστεί κάθε ανθρώπινη ψυχή που θέλει να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να προχωρήσει μπροστά… αυτόνομη, γεμάτη δύναμη, χωρίς την ανάγκη κανενός. Το ακούτε αποκλειστικά από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Το τραγούδι υπογράφουν ο Δημήτρης Ξυπολιάς («Έτσι Κι Έτσι») και οι ARCADE («Κάτι Σκοτεινό» & «Αν με δεις να κλαίω») και θα είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ανήμερα της κυκλοφορίας του τραγουδιού αναμένεται και το ανατρεπτικό official music video στο οποίο συμμετέχουν special guests… έκπληξη!

«Άσκοπα Ξενύχτια»
Μουσική & Στίχοι: Δημήτρης Ξυπολιάς & ARCADE

Pin It

Αφήστε μια απάντηση