Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Survivor 2»

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Μαρτίου, 2018

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η Ελένη Χατζίδου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το «Survivor 2».

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους από τους αντιπάλους της,Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννη Δρυμωνάκο και έτσι μόλις ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Η Ελένη Χατζίδου, λίγο μετά την αποχώρησή της, ανέβασε στο Instagram ένα video με το καρτελάκι του ονόματός της από το «Survivor 2» και έγραψε με νόημα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«1…2…3 SUR VI VORS!!! Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…Τεράστια εμπειρία, τόσες αναμνήσεις…Μπήκα μ ένα σκοπό κ θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τα όρια μου, τις φοβίες μου αλλά κ να δείξω την αλήθεια μου…Χωρίς φόβο κ πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή κ αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι… Αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή κ η αντοχή θα μου χρειαστούν κ στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία κ καλή καρδιά… Σε όλους».

Πηγή: Vipnews.gr