Ένα γκολ για την Γεωργία! Γιατί μας χρειάζεται στην μεγάλη μάχη της για επάνοδο στην φυσιολογική της ζωή

Ένα γκολ για την Γεωργία!

Εκδήλωση του συλλόγου Ιτιάς Νέοι Ορίζοντες για να ενισχύσουμε την Γεωργία όλοι μαζί γιατί μας χρειάζεται στην μεγάλη μάχη της για επάνοδο στην φυσιολογική της ζωή.

Αφιερωμένος στη Γεωργία Σιέκρη θα είναι ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Φλώρινας, που θα συνδιοργανώσουν ο Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας «Νέοι Ορίζοντες» με την ΕΠΣ Φλώρινας, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Γεωργία είναι μια νέα κοπέλα, από τοην Μελίτη, που μετά από ένα ισχυρό τροχαίο δυστύχημα προσπαθεί νοσηλευόμενη, σε κέντρο αποκατάστασης, να γλυτώσει την αναπηρία σωματικά και πνευματικά.

Στη διάρκεια του αγώνα θα συγκεντρωθούν χρήματα για να δοθούν στην οικογένεια της που αδυνατεί να ανταποκριθεί στα υπέρογκα έξοδα αποκατάστασης και νοσηλείας.

Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αυτού αγώνα θα τιμηθούν οι:

1)Δόρης Αλέξανδρος, Ιτιώτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδες Α Εθνικής.

2)Ηλίας Σολάκης, ποδοσφαιριστής του ΑΣ «ΙΤΙΑ» ΙΤΕΑΣ που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες Α’ Εθνικής.

3) Παντελής Κωνσταντινίδης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες Α’ Εθνικής.

4) Νίκος Νταμπίζας, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες Α’ Εθνικής.

Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του θρυλικού Πάμπλο Γκαρσία θα είναι κοντά μας αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στο νομό μας.

Εκδήλωση του συλλόγου Ιτιάς Νέοι Ορίζοντες για να ενισχύσουμε την Γεωργία όλοι μαζί γιατί μας χρειάζεται στην μεγάλη μάχη της για επάνοδο στην φυσιολογική της ζωή.
Ελπίζουμε με την βοήθεια των Φλωρινιωτών στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης μας. Από κοινού θα καταδείξουμε ότι ο αθλητισμός συμβάλλει σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά για όλους μας στην ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικά και σωματικά συμπολιτών μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση