Έναρξη αιτήσεων για την 29η Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

ekthesiako-kentro-d-makedonias

Το Επιμελητήριο και το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι η
29η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», Βαλκανική – Ενεργειακή – Αγροτική, διοργανώνεται και φέτος, από τις 18 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις τους, στα Κοίλα Κοζάνης.
Η Έκθεση, με ανανεωμένο χαρακτήρα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς ενδιαφερόντων: Συνεργασία με τα Βαλκάνια, στα Ενεργειακά & Αγροτικά θέματα και στην Καινοτομία.
Προσκαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, να πάρουν μέρος στο μεγάλο οικονομικό γεγονός της περιοχής μας, επωφελούμενοι όλα τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συμμετοχής – Άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, την επαφή με Εμπορικούς Επισκέπτες & Αντιπροσώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την ουσιαστική προβολή της επιχείρησης τους με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Τα Μέλη του Ε.Β.Ε. Κοζάνης, επιδοτούνται για τη συμμετοχή τους στην Έκθεση και φέτος.
Την άρτια διοργάνωση εγγυάται η εμπειρία και η τεχνογνωσία του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης».
Περισσότερες πληροφορίες ή για την κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00.
Τηλ.: 2461045980 – 2, 45978, e-mail: info@ekthesiako.gr,

Pin It

Αφήστε μια απάντηση