Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ενημέρωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Αμυνταίου.

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Ιουνίου, 2023

Ενημέρωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Αμυνταίου.

  Μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, περιοχές του Δήμου Αμυνταίου κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στη συνέχεια με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο   Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, οι Αντιπεριφερειάρχες  Σωτήρης Βόσδου, Αθανάσιος Φωλίνας και Λάμπρος Χατζηζήσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Άμπας,  η προϊσταμένη του ΕΛ.ΓΑ Ελένη Κατόγλου, Αγροτικοί φορείς της Δυτικής Μακεδονίας ενώ διαδικτυακά συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέτζος.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ για τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά την συνάντηση τονίστηκε ότι ο Δήμος Αμυνταίου έχει συνεχείς απώλειες παραγωγής. Κατόπιν πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειές για να μπορέσουν οι παραγωγοί να διαπιστώσουν το μέγεθός των καταστροφών και να προβούν σε δηλώσεις ζημίας.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο ανταποκριτή του ΕΛ.ΓΑ στο Δήμο Αμυνταίου.

TAGGED: Αμύνταιο, Δήμος Αμυνταίου,